Welkom in het huisje van de "RIGODON"

Gelegen tussen Martelange en Bastogne in het kleine dorpje Bodange in het hart van de Belgische Ardennen en het Haute Sure Park, hebben we ons huisje gerenoveerd met het oog op het welzijn en de rust die iedereen graag zou vinden.

Gezinnen en vrienden zullen het heel leuk vinden om in dit huis samen te komen, wat hen ongetwijfeld met uitstekende herinneringen zal achterlaten.

De achterzijde van het gebouw is versierd met een houten terras met uitzicht op een park beplant met hoge bomen en eindigend op de rivier la Sûre.

Hoewel rust altijd op het rendez-vous is voor degenen die het wensen, mist de regio activiteiten van alle soorten: zwembaden, vissen, sporthal, veel plaatsen, wandelingen, mountainbiketochten, musea, lokale winkels ...

Wij bieden onze wandelpaden en als u daar zin in heeft, kunt u mij vergezellen
an mountainbiketochten door de regio op zondagochtend.

Voor de vissende vrienden, is het mogelijk om de vissen van rivier in Martelange te plagen de aankoop van een licentie, of voor vliegvisliefhebbers bij Strange-vijvers op enkele kilometers afstand!

Met een beetje geluk, komen Isabelle en haar "roulotte enchantée"  met  haar trouwe accordeon vergezeld om te liven je avonden op het ritme van bourrées, gigues, waltzes en scottishs.
 
Isabelle & Frederic